Mysteerinratkontakurssi geokätköilyn alkuvaiheessa oleville. Kurssi on sopiva sinulle, jos mysteerit eivät kätkötyyppinä ole sinulle entuudestaan tuttu etkä tiedä mistä lähtisit liikkelle mysteerien ratkonnassa.

Mysteerikurssi aloittelijoille eroaa aiemmasta “Mysteerinratkonnan alkeet” -kurssista ja materiaali on suunniteltu alusta alkaen uusiksi silmällä pitäen harrastuksen alkuvaiheessa oleville. Kurssilla opit mysteerinratkonnan perusteet ja kouluttajat käyttävät niihin riittävästi aikaa, jotta kaikki pysyvät kärryillä. Jos osaat jo perusteet mysteerienratkonnasta tämä kurssi ei ole sinua varten.

Kurssin toteutustapa

Kurssi toteutetaan Zoom-verkkokokousohjelmalla, jossa kouluttajat perehdyttävät osallistujat mysteerien perusteisiin ilman ennakkoon nauhoitettuja tallenteita. Tästä johtuen osallistujalla tulee olla oma tietokone ja siihen asennettuna ilmainen Zoom-verkkokokousohjelma. Kurssilla myös tehdään harjoituksia mysteerikurssi.com sivustolla.

Aikataulu

Alla aikatauluhahmotelma kurssista

Lauantai:
– Klo 14-16 Luento
– Klo 16-17 Pienryhmäharjoittelua mysteerikurssi.com:ssa
– Klo 17-18 Harjoitusten läpikäynti
Sunnuntai:
– Klo 10-12 Luento + kysymykset & vastaukset
– Klo 12-13 Pienryhmäharjoittelua mysteerikurssi.com:ssa
– Klo 13-14 Harjoitusten läpikäyntiä.

Kurssia edeltävänä päivänä järjestämme aina tekniikkatarkastuksen, jossa kurssilla käytettävää verkkokokousohjelmaa voi kokeilla etukäteen kouluttajien kanssa.

Kurssin hinta on 50 €.

Kurssin sisältö

Kurssin sisältö muodostuu alla olevan listan asioista ja osallistujien omista kysymyksistä. Lisäksi kurssiin sisältyy harjoitustehtäviä, jotka tehdään mysteerikurssi.com sivustolle rakennetussa harjoitusympäristössä.

  • Mysteerikätkötyypit
  • Mysteerien vaikeusluokitukset
  • WGS84-koordinaattimuodot
  • Minkä tyyppisiä pulmia on olemassa?
  • Missä ratkaisu voi olla piilossa?
  • Miten kätkökuvausta kannattaa tutkia?
  • Johtolankojen yhdistely